Monday, August 1, 2011

CONTEST GAMBAR TERBAIK




Salam kalian...ni first time daku join contest....sebab daku mmg minat habis la dgn fotography ni...cuma pening sket nak pilih gambar..n setelah daku pilih dr koleksi gambar2 ku,gambar ni yang daku pilih...



TARA!!!!!!..

Gambar ni diambil masa hari pendaftaran pelajar2 baru sesi Disember 2010..daku adalah penuntut UiTM Shah Alam, Kampus Puncak Perdana..kami ni ditugaskan untuk membantu pihak kolej semasa sesi pendaftaran...dalam banyak2 gambar,daku paling suke gambar ni...menyerlahkan muka daku..haha..sebenarnya, daku ni paling susah nak mekap dan alat mekap daku pun sekadar celak je..tapi demi memenuhi permintaan rakan serumahku, daku pun bersetuju untuk dimekapkan..dan inilah hasilnya...kalian nilai sendiri la muka daku..

Jadi, jutaan terima kasih daku ucapkan pada org yang mengambil gambar ni a.k.a org yang mekapkan daku...thanks kak jajan...syg kamu sgt2...selepas kejadian ni, daku da boleh mekap muka daku sendiri dan alat mekap pun da bertambah..haha...bukan daku tanak mekap sebelum ni, tapi daku rasa, daku lebih pentingkan kecantikan semulajadi...sekarang pun daku masih mengekalkan kecantikan semulajadi daku..gambar ni adalah gambar aku yang tercantik dan unik daku rasa...jadi, inilah hasilnya...heeee


kalau kalian nk join contest ni, join la..adamainaa.com...click je link tu..heeeee

4 comments:

Abdul Farique said...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=173085962761469&set=a.170920712977994.39035.114365478633518&type=1

nah link gambar kat fanpage fb . like terbanyak akan menang :p

Norhisham Nordin said...

dtg singgah dr segmen yg sama... sudi follow...

HUNNY RARA said...

ok..tq yek en farique..hehe



sham: ok..tq follow..i follow u back...:)

ayriel iris idayu said...

hamboiiiii...canteknye kembar..witwit~~