Tuesday, June 14, 2011

SPEECHLESS???

Salam...sepatutnye aku post entry br ni smlm..tapi disebabkan aku xlarat sgt2, aku post di tengahari yg indah ni...hehe..semalam aku msg smthing kat seseorg ni...msg yg agak brani la aku rasa..kira brani mati pnye soalan la aku tnye die..n pastu aku yg mamai2 hampir nk tertidur dek ubat yg aku makan sblm tu, terjaga kerana die kol aku..AWAK kol? mmg sy lak yg speechless time tu..tapi sy wat2 cool je..sbb xnak la nmpk sgt bile angkat kol tu...aku tarik nafas skali...n aku angkat...tapi suara AWAK kurang jelas...pastu awk cakap tergagap2...n awk kate xtaw nk ckp ape..dan pastu awk letak fon mcm tu je...pastu sumpah aku gelak guling2..aku msg die, ckp speechless sgt ke? AWAK ckp ye...lagi la sy gelak gle2..hahaha..nk sgt kol tp x terckp pun kt dlm fon..hikhikhik...n smlm da terungkai segalanya..AWAK, siyes sy hepi sgt2..sbb awk akhirnya jujur ngan sy..n sy akan ikut kehendak awak tu...n mcm yg sy ckp, sy akan tggu awak smpi bile2...n hope sgt awk xkan kecewakan sy..sbb awk pun ckp yg awak takut sgt akan kecewakan sy..so..tu je harapan sy...btw, thx AWAK...:-)


(still teringat2 peristiwa smlm...hahahhahaha...sory awk..:-P)

4 comments:

azimah_rosli said...

wah, fara skang sedang angau...:)

HUNNY RARA said...

hahaha..mane ade...luahan hati je tu..hihihi

NurulJannah Asila said...

mende laa ko ngan dia nih. cakap je la terang2. haha. kan senang~ :D

HUNNY RARA said...

kak jan...pelan2 kayuh...:-)